21-12-07

Eindejaarsfeesten met Nigel Williams

Klik en bekijk de link:

hand7_beneden

http://nl.youtube.com/watch?v=biQzRBLjqZU

Volledige tekst:

<NWL211207> Eindejaarsfeesten met Nigel Williams

De eindejaar(e)sfeesten, de tofste periode van 't jaar, een periode van bezinning, een moment om met vrienden en familie gezellig rond de tafel te zitten, en een glas te heffen met de familie, de familie die gulle (=jullie) een jaar niet gezien hebt, en op kerstavond snapt ge waarom dat ge ze een jaar niet gezien hebt.
En ge geraakt niet aan uw cadeaus, nee, want degene dat in de reclaamgazet stond, die goeikoop was, die gij wou kopen, die(n) is al uitverkocht, natuurlijk.

Zeg kerstman, wat ik eigenlijk wou vragen, met al dat global warming aan de noordpool, is dat aan de noordpool of de zuidpool dat gij zit feitelijk?

Het ergste kerstfeest ooit was 2003, ik wandelde op een avond voorbij de kerstboom voorbij de kathedraal, hier in Antwerpen en plots splashts, er viel een (h)ollander, zo zat als 1000.000 man uit
die (=deze) boom
Ik ben onmiddellijk naar huis gegaan, mijn camera gaan halen, en mooie prentjes gemaakt en dan heb ik de(n) ambulance opgebeld en die foto's heb ik het jaar daarop gebruikt voor mijn kerstkaarten.

 

Nigel Williams is een Britse komiek, die al vele jaren in Antwerpen woont en Nederlands (met een sterk Antwerps en Engels accent) spreekt.

 

http://nl.wikipedia.org/wiki/Nigel_Williams 

 

De commentaren zijn gesloten.