24-10-07

Sylvia doet boodschappen in de Colruyt [COL241007]

Klik en bekijk de link:

hand7_beneden

http://nl.youtube.com/watch?v=uiqak0XWQfw

Volledige tekst:

Het is vrijdagmiddag, de werkweek zit erop en de druk bezette Vlaming doet boodschappen.

Of beter: laat die steeds vaker doen door de winkel zelf.

Het boodschappenlijstje is op voorhand via het internet doorgespeeld.

Ik heb mijn persoonlijk lijstje en dan loop ik dat eerst af en als er dan nog bijkomende dingen zijn, dan ga ik op zoek, ja...
dan loop ik de rayons af via de computer.

Loopt u niet liever zelf hier de rekken af?
Nee, hatelijk. Nee ik doe 't niet graag.
Tijdverlies en met 't druk leven dat ik leid, is dat absoluut niet mogelijk.

En het is heel gemakkelijk om op internet te bestellen en te komen afhalen en op een kwartiertje tijd hebt ge uw boodschappen gedaan.

Amper 1 procent van de Colruytklanten winkelt online, toch is hun aantal gegroeid met een kwart op een jaar ondanks de toeslag die je betaalt.

De verwachting is ook nie (=niet) dat het internetwinkelen op termijn de overhand gaat nemen op mensen die zelf komen winkelen.
Maar altijd zal er toch wel een deel zijn, een groeiend deel van de klanten die liever deze service verkiezen, dan zelf te gaan winkelen.

Colruyt laat afhalen en levert aan huis. Delhaize dat ook een kwart meer online bestellingen telt, levert alleen zoals bij de zieke Rita.

Verse producten ga ik gewoon nog zelf halen, omdat ik dan direct kan zien wat het is; van fruit of groenten of vlees of zo.

Hoeveel online klanten Delhaize heeft, wil de warenhuisketen niet zeggen. Het bedrijf wil wel met afhaalpunten beginnen omdat de e-klant steeds belangrijker wordt.

07:12 Gepost door Martin Seynhaeve in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: colruyt, booschappen, vrt, reclame, vrijdag |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.